Φοίτηση

Υποστήριξη Φοιτητών/τριών

Υποστήριξη Φοιτητών/τριών

Ακαδημαϊκός Σύμβουλος

Ο Ακαδημαϊκός Σύμβουλος έχει ως στόχο τη συμβουλευτική υποστήριξη των μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Είναι μέλος του διδακτικού προσωπικού του ΚΠΜΣ “Ταυτότητα, Εκπαίδευση και Ικανότητες για Δημοκρατικό Πολιτισμό” και παρέχει καθοδήγηση στους φοιτητές/ριες σχετικά με ζητήματα σπουδών όπως:

 • η επιλογή των μαθημάτων
 • η επιλογή διπλωματικής εργασίας
 • ζητήματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας
 • τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Ο Ακαδημαϊκός Σύμβουλος έχει ετήσια θητεία και ορίζεται στην έναρξη του ακαδημαϊκού έτους.

Υποστήριξη Φοιτητών/τριών
Υποστήριξη Φοιτητών/τριών

Επιτροπή Διαχείρισης Παραπόνων

Η Επιτροπή Διαχείρισης Παραπόνων και Ενστάσεων του ΠΜΣ “Ταυτότητα, Εκπαίδευση και Ικανότητες για Δημοκρατικό Πολιτισμό” έχει ως βασική αρμοδιότητα την υποδοχή και εξέταση παραπόνων και ενστάσεων που υποβάλλονται από τους/τις εγγεγραμμένους/ες φοιτητές/τριες του προγράμματος, αφού συμπληρώσουν το Έντυπο Παραπόνων που είναι αναρτημένο παρακάτω.

Τα παράπονα και οι ενστάσεις που γίνονται δεκτές μπορούν να αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προγράμματος και δεν περιλαμβάνουν θέματα που σχετίζονται με αμιγώς ακαδημαϊκό έργο των διδασκόντων.

Η Επιτροπή είναι τριμελής και έχει ετήσια θητεία. Συνεδριάζει τακτικά, ώστε να συζητούνται όλα τα ζητήματα παραπόνων και ενστάσεων που της έχουν κοινοποιηθεί και αναλαμβάνει να ενημερώνει τους φοιτητές/τριες για την πορεία και την τελική απόφαση επί των αιτημάτων τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  PRIVACY POLICY

  The Master Program “Identity, Education and Competences for Democratic Culture” will use the information you provide on this form to stay in touch with you. We will treat your information with confidentiality and will not share it with others. For more information, visit our Privacy Policy page. By clicking below, you agree that we may process your information in accordance with these terms.

  kane aitisi me mia matia
  Μετάβαση στο περιεχόμενο